De Zumba workshop gegeven door Harrie Dekkers is al weer even geweest. De opbrengst: €1131,20. Een top bedrag wat we van te voren niet hadden kunnen hopen.

Bovendien wordt dit bedrag nog eens verdubbeld door het Premieplan via het Nationaal Ouderenfonds (tot een maximum van € 2.000,-).

Over Premieplan
Het Premieplan is een initiatief van Nationaal Ouderenfonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo.
Voor meer info: www.ouderenfonds.nl/premieplan

Het Nationaal Ouderenfonds
Het Ouderenfonds steunt kwetsbare ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de Zilverlijn, de OuderenOmbudsman (0800 – 1325, gratis), kerstdiners en stranduitjes. Alles is hierbij gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.

Bekijk hier de foto’s: http://www.stichtingbeweegjevrij.nl/fotos/